вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Ці незвичайні, розумні та кумедні тварини

       

        4 жовтня — прекрасна нагода проявити любов до братів наших менших, адже саме в цей день відзначають Всесвітній день захисту тварин. Він був створений з метою привернути увагу людства до проблем інших мешканців нашої планети. Дбайливе ставлення до всіх живих істот, вміння співчувати і відчувати їхній біль гостріше за власний зробили його шанованим у всьому світі. 

        У дні нашої сучасності, з боку численних товариств, бібліотек та інших закладів з різних країн світу, вже стало доброю традицією влаштовувати в цей день різноманітні масові заходи на тему захисту природи і тварин нашої планети. Не залишилася  осторонь і наша книгозбірня. Напередодні Всесвітнього дня захисту тварин, 3 жовтня, для наших читачів ми підготували акцію «Ці незвичайні, розумні та кумедні тварини», в ній взяли участь учні молодших та старших класів. Мета цієї акції допомогти школярам більше дізнатися про тварин. Тому на них чекали невеличкі подаруночки, всередині яких знаходилася книжечка-сюрприз, яка допоможе юним читачам глибше, повніше зрозуміти дивосвіт тваринного світу. Після того як книжка буде прочитана, читач повинен повернути її до бібліотеки. 
         А всіх бажаючих поглибити свої знання про різних звірів, світських і диких тварин, відомих на території нашої країни ласкаво запрошуємо переглянути книжкову поличку «Няв-Гав-Цвірінь». Яка знаходиться в читальному залі бібліотеки. 
        Для більшості ж з нас це свято - ще один привід задуматися про те, наскільки крихкий і беззахисний навколишній світ, і усвідомити, що тварини такі ж «громадяни» цього світу, як і ми з вами.      
Тому, давайте не забувати про те, що ми одна велика сім'я на маленькій планеті і, роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі.

Немає коментарів:

Дописати коментар