понеділок, 30 липня 2018 р.

Молоді обличчя бібліотеки

   
    Життя не стоїть на місці, а – кипить, вирує. На зміну старому приходить незвідане нове. Старше покоління передає молодим свій досвід, який потребує удосконалення у зв’язку з розвитком нових технологій… 
Теж саме відбувається і в бібліотечній сфері. Ні для кого не секрет, що бібліотека вже «вичерпала» себе як просто книгозбірня, адже майже кожна людина має доступ до інтернет- джерел, володіє необхідними знаннями у вирі повсякденності. Бібліотека стає центром дозвілля, спілкування, порадником у вирішенні багатьох проблем… А творити нове обличчя бібліотеки покликані якраз молоді. 
Реалізувати себе у пошуку інноваційних ідей, розкрити свій творчий потенціал, прагнути до саморозвитку та професійного зростання - така мета  Регіонального конкурсу-проекту «Молоді обличчя бібліотеки», що проводиться з 1 березня до 1 серпня на базі обласних бібліотек міст Івано-Франківська, Львова, Тернополя та Хмельницька.
Тож сьогодні, 30 липня, в нашій бібліотеці на районному рівні представили свої проекти-презентації кращі молоді конкурсанти: Наталія Мельник, бібліотекар Старомізунської бібліотеки-філії  та Христина Крошней, бібліотекар районної бібліотеки для дітей. 

Журі у складі Кульчицької І.М., завідувача відділу обслуговування користувачів ЦРБ та Надольської Г.М., провідного бібліотекаря районної бібліотеки для дітей, вирішило, що робота Наталії Мельник заслуговуює на участь в Регіональному конкурсі.
           Тож, бажаємо їй удачі і перемоги!!!

1 коментар: