вівторок, 8 грудня 2020 р.

Модна книжкова вулиця: нова колекція

             Книжковий світ - то особливий  світ!

І безкінечний - наче море з небом.

Почати можеш будь-коли політ.

       Для цього просто лиш читати треба!    

    

    Ще зовсім недавно під ногами  шурхотіло опале, забарвлене осінню листя. Вже зовсім скоро, крокуючи засніженими вулицями під ногами буде скрипіти сніжок. А у нас вже зараз шурхотять сторінки нових книжок, якими ми із великим задоволенням ділимось із вами – нашими користувачами. Адже кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство. Це яскраві зустрічі з цікавими героями, неймовірні подорожі незвіданими світами. Це безліч корисних порад та унікальних фактів про тварин, космос. Це теплі історії про дружбу та любов…   

       Виставка літератури «Модна книжкова вулиця: нова колекція» допоможе кожному, хто захоче прогулятися новомодними книжковими магазинами, знайти щось цікаве, захоплююче та інтригуюче. 

Тож запрошую, тебе читачу, на прогулянку разом зі мною!                                                                     

    «Розумний шопінг» - магазинчик, який ми з тобою відвідаємо першим. Яскраві обкладинки новеньких книг, виблискуючи своїми вбраннями - зроблять процес твого читання не нудним та корисним.  Ти зможеш поринути в неймовірні пригоди персонажів та відкрити для себе життя головних героїв – видатних людей усіх часів. Як не стояти в черзі до банку? Як подолати довгу дорогу за 15 хвилин? Як врятувати всесвіт? І чому люди повинні вийти за межі землі? Відповіді на ці запитання ти можеш знайти в книзі про інженера і бізнесмена Ілона Маска. 

    Також не менш цікавим буде отримати ключик до брами дивовижного замку під назвою «Архітектура». Ця захоплююча книжка  - про неймовірні архітектурні подвиги, геніальні винаходи і всілякі інші дивовижі, у які часом складно повірити! Чому піраміди вважаються одним із чудес світу? Який хмародер найвищий? Що потрібно для того, аби збудувати власний замок? Цим, та ще безліччю цікавих таємниць,  з тобою поділилися найкрутіші у світі архітектори у книзі «Крута архітектура»

    «Гаряча десятка» — місце де ти отримаєш пропозицію вибрати для себе одну з десяти самих гарячих новинок цієї колекції. Ось, наприклад, під гаряченьким номером 2 знаходиться книга для наших маленьких читайликів «Піратські історії»,  яка чимдуж галасує, закликаючи взяти почитати саме її: «Стережіться всі, хто на березі! До вас пливе армада піратських кораблів. Сільвер, Зелена Борода, Безжальна Меґ та решта членів піратської ватаги, шукають скарби, беруть участь навіть у змаганнях і навіть б’ються із зомбі-піратами».

    Наступною зупинкою у нас іде «Гламурна книжка». Якщо ти хочеш  почитати, щось цікаве, гламурненьке та просто відпочити від уроків, комп’ютера, чи інтернету — тобі саме сюди. 
     Ти напевне вже не один раз переглядав цей надзвичайно захоплюючий та насичений пригодами мультфільм чи можливо фільм  по телевізорі. І думаю, тобі буде не менш цікаво прочитати ще й книгу. «101 далматинець" - роман, в якому розповідається про пані та пана Любеньких, у яких живе пара собак-далматинців  -  Понґо та Леді. Господарі надзвичайно їх люблять і не можуть натішитися п’ятнадцятьма цуценятами, котрі народжуються невдовзі. Проте у затишному будиночку Любеньких ніхто й не підозрює, яка небезпека чекає на маленьких далматинців… 
Прийди! Візьми! Почитай! 
Ці книги чекають на тебе!

Немає коментарів:

Дописати коментар