середу, 16 грудня 2020 р.

Сніг, сніжок посипай, ось і добрий Миколай


           В український наш край

Йде Святий Миколай,

Через поле і ліс

Подарунки приніс.


        Зима - це чарівна пора. Це час казок, чудес, любові, тепла, нових очікувань і свят.  У грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко. Не встигли оглянутись – як уже і Святого Миколая!  А це особливе свято і для малих, і для дорослих. Його однаково чекають діти Франції та Німеччини, Голландії й Італії, Івано-Франківська і нашої чарівної Долинщини. Бо усім так хочеться відчути таємничий прихід Святого Чудотворця.

        Особливо дітки чекають ночі з 18 на 19 грудня, щоб почути срібні дзвіночки на санчатах, якими їде до них святий Миколай. Він обходить домівки і залишає малечі подарунки, на які вони заслуговують. Якщо дитина увесь рік була слухняна, чемна, старанна, то Миколай кладе їй під подушку гостинця, а якщо неслухняна, вередлива або ледача, то вона отримує від Миколая різочку – вербовий прутик, щоб знала, як слід поводитись.

       Наші читайлики  теж з нетерпінням чекають на це свято. Напередодні свята Миколая в нас проходить арт-терапія «Сніг, сніжок посипай, ось і добрий Миколай», під час якої діти знайомляться з книжками про Миколая та діляться своїми побажаннями щодо подарунків, які так хочуь отримати.

        Бажаємо усім під подушкою знайти смачну цукерку, а в житті — світлий шлях до успіху і мрії. Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх!

Немає коментарів:

Дописати коментар