пʼятницю, 19 травня 2023 р.

Зроби сам: "Парад планет"

Мабуть, неможливо знайти більш захоплююче й цікаве явище для людей, ніж космос — цей безмежний простір, що невпинно розширюється, наповнений зірками, планетами й неймовірними таємницями.




    Людській природі властиве прагнення до розуміння того, як утворився космос, що він собою являє та наскільки можливе його освоєння. З середини минулого століття ми навчилися відправляти за межі Землі супутники й пілотовані кораблі, проте глибини Всесвіту досі залишаються для людства незвіданими. Величний космос має своє свято, яке відзначається щороку 21 травня — Міжнародний день космосу. Ідея належить американському астронавту Енді Томасу, а унікальне це свято тому, що про його заснування було оголошено не на Землі, а в космічному просторі.

Пропонуємо вам весело та креативно провести час, і виготовити парад планет самостійно вдома з використанням підручних матеріалів. Для цього вам знадобляться: фарба, пензлик, пінопластові кулі, палички з дерева, та декілька кольорових картинок. А для того, щоб виготовляти "чудо космос" для вас було простіше, ми підготували відеоролик зроби сам "Парад планет", який ви можете переглянути на нашій сторінці в Facebbok або перейти за посиланням:

https://www.facebook.com/100004709327154/videos/944910126634378


Немає коментарів:

Дописати коментар