пʼятницю, 11 травня 2012 р.

Дивосвіт нової книги

   Все нове завжди привертає до себе увагу. Особливо це стосується книги, адже нова книга має неповторний запах, приємна на дотик, таємнича за змістом… У бібліотеці ж нова книга приваблює не одного користувача, а якщо ця бібліотека дитяча…
   У нашій книгозбірні  було організовано відкритий  перегляд літератури “Дивосвіт нової книги”. Читачі з цікавістю ознайомлювались з новинками літератури за темами: “Історія. Дива. Сучасність”; “Цікава читаночка”; “Скарбничка  школяра”; “Мудрим казковим світом”; “Дивовижні світи. Пригоди”. Активно включались присутні вa тематичну дискусію “Книга і бібліотека”, під час якої обговорювались питання про роль книги в житті людини.
   Для дітей віком 10 - 11 років було проведено гру-вікторину “З якої ми казки?”. Присутні зустрілись з улюбленими героями, подорожували чарівними країнами, разом сміялися, бешкетували. Попереду у наших читачів нові зустрічі з книжковими героями.

2 коментарі:

  1. Це дуже цікаво, адже кожен справжній читач хоче отримати нову книгу. А оскільки купити її не так просто через високу ціну, бібліотеки залишаються улюбленим місцем, де завжди знайдеш щось особисто для себе.

    ВідповістиВидалити
  2. Мрію про той час, коли я зможу завітати до вашої бібліотеки зі своєю внучкою! Скільки корисного і цікавого вона знайди у вас! А зараз ми співаємо їй колискові, які вивчили із книжечки, яку ви нам запропонували. Дякую за вашу роботу, за ваш професіоналізм.

    ВідповістиВидалити