понеділок, 28 травня 2012 р.

Канікули з книгою

«Канікули! Канікули !»,- співає  все  навколо.
   Канікули,  канікули,  канікули  у  школі !
 

Ось і промайнув ще один навчальний рік, наповнивши учнівські голівки знаннями, а серця - спогадами. Відгомонів веселими перервами, відлетів кудись у вирій з класних кабінетів, залишивши на кожній класній дошці оптимістично-грайливий крейдовий напис "УРА! КАНІКУЛИ!"Літо – найулюбленіша пора для всіх дітей.    Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книг?
       Якщо ви залишились влітку в місті, маєте багато вільного часу, який бажаєте провести з користю – то кращого місця, ніж бібліотека вам не знайти.
Всі бібліотеки  Долинщини, що обслуговують дітей,  закликають   до  культурного і активного відпочинку з  книгою  і організовують у стінах своїх бібліотек літні читання «Літо кличе до бібліотеки».
Отже , бажаєте цікаво провести літні канікули? Радо запрошуємо Вас до нашої бібліотеки.
ЛІТО? У бібліотеці?
Це крутіше дискотеки!

А  які  в  тебе  плани  на  літні  канікули? Поділись  з  нами!
 Чекаємо  на  твої  коментарі.

1 коментар:

  1. Такі програми дуже цікаві і потрібні, адже й справді не всі мають можливість кудись влітку поїхати. А так діти не будуть залишені самі на себе, а проведуть час цікаво і з користю.

    ВідповістиВидалити