четвер, 21 листопада 2013 р.

Бібліотека для дітей: відданість традиціям, співзвучність сучасному, відкритість майбутньому

      
       Під такою назвою, 19 листопада в Івано-Франківській обласній  бібліотеці для дітей, проходив семінар-практикум для  працівників дитячих бібліотек  області, на якому побувала і бібліотекар нашої книгозбірні. 

   З теплотою зустріли своїх колег директор обласної бібліотеки для дітей Тацакович І.Я. та зав. науково-методичним відділом  ОДБ Костів М.Р.Учасники семінару мали можливість поспілкуватись за круглим столом з Тимківим  Василем  Миколайовичем – заступником начальника управління культури облдержадміністрації, який зазначив, що  якраз в такий непростий шалений час розвитку суспільства  ми повинні звертати особливу увагу на виховання дітей, бо вони-майбутнє нашої держави.
   Своїм досвідом роботи ділились працівники ОДБ: зав. відділом обслуговування 5-9 кл.Симчич Л.М.,  Хома Л.І.- зав.сектором естетичного виховання, бібліотекар відділу обслуговування 1-4 кл. Попадюк М.В.    

         Родзинкою семінару була зустріч з Вірою Багіровою - співцем духовності, майстром  дитячої поезії та прози  - авторкою 23 книжок для дітей на релігійну тематику.  
    Деякі читачі нашої книгозбірні мали можливість познайомитись з її творчістю на годині духовності 15 липня, що відбулась у нашій книгозбірні . (Про це повідомлялось  на сторінці  блогу). Приємно було отримати за це у подарунок від Віри Багірової її нову цікаву, гарно ілюстровану дитячу книжку «Золота Пасха». Учасники семінару також мали змогу познайомитись з іншими творами автора і придбати їх для своїх книгозбірень. 
        
        Запрошуємо читачів, шанувальників творчості Віри Багірової до своєї бібліотеки для знайомства з новими її збірками.

  Збагатившись досвідом свої колег з області, ознайомившись з новим формами  роботи, сподіваємось запровадити нове і в роботу своєї бібліотеки.

До зустрічі на сторінках блогу!    

Немає коментарів:

Дописати коментар