пʼятницю, 26 грудня 2014 р.

Новий рік ступає на поріг


                                   Добігає кінця 2014 рік...                                     
Згадуємо  прожите, ділимося заповітним і говоримо про майбутнє. 
Яким він був для всіх нас і кожного зокрема? 
Важким, тривожним, скорботним цей рік був для України…  
А кожна людина  напевно пережила  злети і падіння, зустрічі і розставання, удачі і промахи... 
Чим цей рік запам’ятався для нашої бібліотеки та користувачів? Чи встигли зробити те, що планували?
Так уже влаштована людина, що хочеться бачити і залишати у пам’яті тільки добре. Забувши на якийсь час про скромність, скажемо, що бібліотекарі разом з активом книгозбірні провели багато цікавих заходів (про них розповідали сторінки нашого блогу). Кожен раз ми пробували чимось урізноманітнити свою роботу, якось заохотити користувачів…Весело і шумно було протягом року в бібліотеці, коли збирались за роботою юні «Умійки», бо вони не тільки працювали, й відпочивали… До новорічних та різдвяних свят гуртківці допомогли прикрасити книгозбірню, виготовивши оригінальні прикраси з паперу.
Запам’ятається юним відвідувачам і акція, проведена до дня Святого Миколая, метою якої було нагадати читачам про улюблену книгу року (написавши відгук чи намалювавши малюнок) і за це одержати подарунок. 
Були у нас і невдачі, та чомусь не хочеться про них згадувати. Залишимо їх під дверима у старому році…
         Попереду нас чекає новий, 2015 рік... 
Судячи з усього, що відбувається в нашій державі, нас чекають нелегкі часи, але ми повинні налаштуватися на позитивний лад, зробити все від нас залежне, щоб у новому році було менше помилок, тривог і невдач. Сподіваємось, що наша книгозбірня і в наступному році буде для користувачів потрібною і цікавою. На юних відвідувачів чекають різноманітні конкурси і вікторини з призами… 
До Нового року лічені дні… 
Новорічні та Різдвяні свята завжди наповнюють наші серця передчуттям добрих змін. Бажаємо  усім повірити у власні сили та зрозуміти, що в світі немає нічого недосяжного.
     Колектив нашої книгозбірні  вітає усіх шанувальників блогу та нашої книгозбірні з Новим роком і Різдвом Христовим!

Немає коментарів:

Дописати коментар