четвер, 1 жовтня 2015 р.

65-Долинській районній бібліотеці для дітей!


Коли у вересні кружля осінній лист
І ллється з неба сонячне проміння,
Вшановуєм бібліотечний день,
Бібліотечну мудрість, працю, вміння.
  Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові та  їх матері Софії  відзначається Всеукраїнський день бібліотек. А дарують людям вічну мудрість книг  -бібліотекарі. 
Тож, 29 вересня з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та свого 65-річного ювілею  Долинська районна бібліотека для дітей зібрала багато гостей
на свято.
      Всяке свято - це завжди багато щирих , вірних друзів , це теплі слова вітань. Не виняток, наш день. 
Нас прийшли привітати: 
заступник голови РДА Ольга Ільчишин;
 





заступник голови районної ради Іван Дирів
начальник відділу культури РДА
Володимир Гібчинський




головний редактор районної газети «Свіча», поет і журналіст Ярослав Савчин; поети Долинщини: Василь Олійник та Оксана Сподар; директор Долинської ЦБС Людмила Фреїв; голова профспілки бібліотечних працівників району Валентина Любенко; одна із перших завідувачок районної бібліотеки для дітей Віра Лейко; ветерани бібліотеки та колеги з ЦРБ та бібліотечної системи району, ну і звичайно «найповажніші» гості свята – наші маленькі користувачі.
      Як і годиться, свято розпочала завідувачка бібліотеки Галина Троянда, яка привітала присутніх гостей зі святом. Тоді із-за ширми маленького лялькового театру вийшли два одвічні бібліотечні герої: Нечитайло та Мудрагелик, бажаючи всім гостям гарного святкування.
Ольга Ільчишин, заступник голови РДА, вручила грамоту головному бібліотекарю Долинської ЦРБ Валентині Любенко, а заступник голови районної ради Іван Дирів подарував цінні книги для нашої бібліотеки. Грамотами, подарунком для книгозбірні та побажаннями гарного здоров’я, наснаги до праці вітав начальник відділу культури Володимир Гібчинський. 

А головний редактор газети «Свіча» поет Ярослав Савчин  бажав уміння, винахідливості, творчості в роботі бібліотекарям та подарував для книгозбірні свої книги. До привітань приєднувались один за одним гості. Приємні хвилини спілкування подарували поети: Василь Олійник та Оксана Сподар. В залі панувала святкова, тепла атмосфера. І ніхто не прийшов на свято без подарунка. Та мабуть найбільше зачарували своєю безпосередністю, щирістю наші маленькі користувачі бібліотеки: учні 3-В класу школи № 7 (кл.кер. М. М.Шевчун), та дивували своїм співом учні школи №6: Соломійка Дирів, Назар Роп’яник, Аріна Гаврилишин та шкільний хор (муз. кер. Оксана Мар’янівна Гошовська).Та красномовніше про це розкажуть фото зі свята.










      Свято закінчилось і ведучі побажали всім щастя, радості, щирих і добрих читацьких посмішок, цікавих запитів, шани і поваги читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар