середу, 31 жовтня 2018 р.

Турнір знавців правил дорожнього руху

Як переходиш вулицю, 
на дорозі зупинись
І перш за все уважно 
на мене подивись.
Я шлях вкажу  надійний, 
де небезпек нема.
Трикольорове око я маю недарма.


       Правила дорожнього руху – це те, до чого треба дітей привчати з дитинства.  Дитяча безпека на дорозі перш за все залежить від нас, дорослих: від того, наскільки якісно ми навчимо дітей правилам дорожнього руху і чи будуть вони уважно ставитися до всіх загроз, яких так багато навколо.
        Зрозуміло, що діти на відміну від дорослих не достатньо уважні та сконцентровані, щоб завжди бути обачними під час прогулянок. Тому дуже важливо, щоб дитина знала базові правила поведінки на дорозі задовго до того моменту, коли вона починає гуляти без супроводу дорослих.
       Незалежно від того, чи ходять діти в школу пішки, їздять на велосипеді, або користуються громадським транспортом, їм слід знати, як вони повинні поводити себе на вулиці. 
Ось тому сьогодні, 31 жовтня,  ми провели "Турнір знавців правил дорожнього руху", на якому наші читачі із задоволення відповідали на запитання вікторини, відгадували загадки та слухали вірші. Всього дітлахи звичайно не знали, але і соромно їм також не було. І не зважаючи на те, що хтось з учасників знав більше правил, всі дуже гарно попрацювали. Хтось повторив уже знайоме, а хтось вивчив нове. 
       Закон вулиць дуже суровий. Він не любить тих хто не виконує правил. Адже саме знаючи і дотримуючись правил можна спасти не лише своє життя. 

Будьте уважними на дорогах!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар