вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Читай зі смаком

          
     1 жовтня 2018 року наша бібліотека  прийняла естафету книжкової виставки «Читай зі смаком», яка цього року подорожує всією Україною у межах реалізації проекту Молодіжної секції УБА «Display-кросинг».
       Підслухавши таку розмову бібліотекарів герої твору Л.Керролла "Аліса в Країні Чудес" завітали насолодитися різноманітними смаками книжкових цікавинок та протягом тижня запрошували всіх і кожного до літературного фуршету на дегустацію смаколиків з книжкового меню.
      За чашечкою ароматного чаю разом з нашими користувачами ділилися враженнями від побаченого та прочитаного. На виставці представлені книги наповнені довершеними смаками та спокусливими ароматами, що полонить з першої і до останньої сторінки. 
Отож,  книги на будь-який смак: «Зі смаком меду та імбиру» –  класична  література; «Зі смаком тропічних фруктів» –книги  про подорожі та географію; «Зі смаком кориці» – книги про чари, магію, жанр літератури фантастика, фентезі;  «Зі смаком апельсина» – книги для хорошого настрою; «Зі смаком морозива» – пригодницька, дитяча література; «Зі смаком малини» – книги про почуття. 
Приходь, знайомся, читай!
А в разі чого,  Аліса з друзями підберуть те, що потрібно саме тобі!

Немає коментарів:

Дописати коментар