понеділок, 4 лютого 2019 р.

Всеукраїнський конкурс есе "Діти єднають Україну"

        Любий читачу! Якщо ти хочеш висловити в креативній формі свою зацікавленість у становленні України як правової, демократичної, соціальної держави, своє бачення сучасності й майбутнього нашої країни, усвідомлення своєї ролі в ній, тоді візьми участь у Всеукраїнському конкурсі есе «Діти єднають Україну», який у січні – квітні 2019 року проводить Національна бібліотека України для дітей спільно з обласними бібліотеками для дітей.
      Цей конкурс приурочено до 100-річчя від дня проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Конкурс проводиться серед літературно-обдарованих читачів-учнів у двох вікових категоріях:
10-14 років;
15-18 років.

Вимоги до есе:
-    Есе виконується в електронному форматі друкованим обсягом не більше двох аркушів формату А4, шрифтом Times New Roman, 1,5 інтервалом, 14 кеглем.
-    На конкурс приймаються індивідуальні роботи українською мовою.
-    Для підведення підсумків першого туру конкурсні роботи направляються на електронні адреси обласних бібліотек для дітей з коротким повідомленням про автора: прізвище, ім’я, вік, домашня адреса та телефон, які не входять до обсягу есе.
-    До участі у конкурсі не допускаються роботи, які не відповідають умовам, що визначені цим положенням, є плагіатом робіт інших авторів, подані після завершення терміну прийому робіт на конкурс.


Роботи приймаються до 10 лютого 2019 року включно в районній бібліотеці для дітей!
Запрошуємо до участі!

Немає коментарів:

Дописати коментар