пʼятницю, 17 травня 2019 р.

Європа на твоїй долоні

Куточків різних на землі багато.
Європа серед них- найкраща над усім,
Бо саме тут ми маємо зростати.
Європа- наш великий спільний дім!

  Кожного року у травні відзначається День Європи в Україні. Цьогоріч – 18 травня.
 Цей день є символом нового початку, вільного та успішного шляху, прагнення до європейського життя, європейських цінностей нашої країни. Це гарна нагода дізнатися більше про країни наших близьких сусідів, відчути й себе європейцями, а також зібратися разом та розважитися, провести час весело, цікаво та корисно.
   День Європи для України і її жителів це особливе свято. І справа тут не в тому, що географічно Україна є центром Європи. Скоріш за все цей день  в Україні важливий завдяки прагненню нашої держави стати повноправним членом Європейської спільноти. 
   Для користувачів нашої бібліотеки 17 травня був проведений віртуальний круїз «Європа на твоїй долоні». Діти ще не знайомі з Європою у реальному житті, але це не завадило їм показати неабиякі знання з життя європейських міст. Пройшов круїз у формі віртуальної мандрівки по країнах Європейського Союзу. Вони подорожували різними країнами, знайомились з укладом життя, традиціями та обрядами, милувались чудовими краєвидами та отримали багато корисної та пізнавальної інформації.
 Вітаємо всіх читачів з Днем Європи! 
  Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця. І ми – члени європейського співтовариства.

Немає коментарів:

Дописати коментар