вівторок, 30 березня 2021 р.

Острів книжкових скарбів

    30 березня в рамках Всеукраїнського  тижня дитячого читання у Бібліотеці  для дітей представлена виставка книжкових новинок від Українського інституту книги  «Острів книжкових скарбів». 

Книжкова виставка  - це своєрідна візитна картка бібліотеки, саме тому  ми зробили  її яскравою та захоплюючою. Вона представляє нові надходження книг українських та зарубіжних письменників. Яскраві  обкладинка та цікавий зміст книг не в змозі залишити нікого байдужим . 

Динозаври…

    Хочеш поринути в приголомшливі фентезійні пригоди чарівного світу міста Невермур? Тобі відкривай книжку Джессіки Гаунсенд «Дивосвіт: покликання Морріґан Кроу. … Місто охоплене страхом: тривають загадкові зникнення. Мешканці Невермура пам’ятають про жахливого злочинця Дивосміта. …


Пірати…  

    Весела книжка-картинка «Піратський маршрут» відомої української письменниці Галини Малик та ілюстраторки Грасі Олійко — це грайлива подорож у мріях, а заодно і веселий урок географії для малюків. Бо кожен із нас у дитинстві хотів бути зухвалим піратом, якому підкоряються моря і океани.


Смурфики…


    У коміксі Смурф і Каркуля, ти поринеш в незвичайний світ – чарівну країну де селищі Смурфидолі, біля річки Смурдки живуть давовивжні істоти – смурфики. Ця історія не менш захоплююча, а ні ж інші, тут тато Смурф вирішив винайти зілля, що зможе збільшити врожай сарсапарелі. Проте поганих наслідків можна було б уникнути, якби малі смурфи послухали Тата Смурфа…

Казки...

    Ви ще не знайомі з Маленьким Зайчиком і Бузиновим Ведмедем? Тоді вам неодмінно треба з ними познайомитися! Нудно точно не буде! Із Зайцем і Ведмедем постійно що-небудь стається. Сміливі й чуйні герої  книги «Казки чарівного лісу» Васько, завжди радо допомагають друзям. Захопливі пригоди чекають на них на кожному кроці. Недарма ліс, у якому живуть Маленький Зайчик і Бузиновий Ведмідь, — Чарівний! 

    Та багато іншого ти зможеш переглянути та прочитати завітавши у бібліотеку для дітей після карантину.

Немає коментарів:

Дописати коментар