пʼятницю, 7 травня 2021 р.

Любій матусі

 Немає щастя більшого для мами,

Як в дивосвіт вести своє дитя.

І захищати серцем і руками

Малу й тендітну свічечку життя.


Жінку порівнюють із весною. Тож, напевно, недарма у час, коли земля заквітчалась різнобарвними кольорами, а пташиний спів переливається з ніжністю весняних ароматів і сонця, до нас приходить одне із найкращих свят – День Матері. І тому у ці світлі весняні травневі дні вони заслуговують на найкращі побажання і вітання, на найтепліші слова від своїх дітей.

       У мами добрі і ласкаві руки, вона все вміє. У мами вірне і чутливе серце, у неї ніколи не згасає любов, вона ні до чого не залишається байдужою. Немає нічого на світі кращого і Богу милішого як серце матері до своїх діточок. Усіх щиро пестить, за всяким рівно вбивається, годує, всіх одягає.

      Це свято в Україні та багатьох країнах світу відзначають щорічно у другу неділю травня. В цей день діти і дорослі намагаються зробити хоча б невеликий сюрприз своїм мамам, подарувати подарунок.

Подарунок  можна звичайно купити, та мабуть до душі буде той, який зроблений своїми руками, адже в нього  вкладено тепло люблячого серця.

      Напередодні свята Дня Матері, 7 травня  в нашій книгозбірні пройшов майстер-клас «Любій матусі». Винахідливі умільці з гуртка «Умійко», учні ліцею №7 (вчитель підготовчого класу Цап Катерина Борисівна)  створили чудові подаруночки для своїх матусь власними  руками – вазочки-листівки, які виглядають дуже красиво і ефектно завдяки великому букету троянд.  Діти запаслись терпінням і старанністю    і створили красиві шедеври. В бібліотеці панувала творча атмосфера і всі були задоволені  результатами своєї роботи.






      Ніколи не закінчується ріка материнської любові, ніколи не висихає криниця маминого серця. Тож шануйте своїх дорогих матерів і бабусь. Будьте добрими і щирими, щоб не було вам боляче колись, за змарноване життя сьогодні.

Пройде час, ви підростете. Та куди б вас доля не вела – завжди пам’ятайте, що вас завжди чекає мама.


Немає коментарів:

Дописати коментар