середу, 7 липня 2021 р.

Школа юної леді "Панночка на всі 100%"

«Манери людини – це дзеркало, в якому відбивається її портрет».                                                             Й.Гете. 




    Леді – це  не соціальний статус в широкому розумінні, а швидше манера поведінки і спосіб мислення, як маленьких так і дорослих. 

    Недостатньо здаватися аристократкою в очах оточуючих, потрібно вміти не лише підібрати гідний наряд, а й навчитися вести неспішні інтелектуальні бесіди. В цьому нам допомогли кваліфіковані та досвідчені викладачі, які розповіли майбутнім леді багато цікавого та корисного, того, що вони ще не знали. 

22 червня відбулося друге заняття школи леді з викладачем вокалу Долинської дитячої школи естетичного виховання ім. Мирослава Антоновича Віктором Холозінським, який навчив дівчаток правильно дихати, розспівуватися, показав декілька вправ та наприкінці уроку дав можливість всім заспівати відому пісню KAZKA «Плакала».

29 червня діти поринули у світ творчості, намалювавши власне бачення нашого міста. Урок майбутнім леді провів викладач Долинської дитячої художньої школи Юрій Фреїв. 

6 липня дівчатка відвідали  чудовий урок балету з Анастасією Лопух. В цікавій та пізнавальній формі діти навчилися правильної постави, ходьби та з цікавістю повторювали легкі вправи, які їм демонстрували.

Проживай кожен день так, як підказує тобі твоє серце: спілкуйся, закохуйся, навчайся, відпочивай, розважайся, смійся сумуй (інколи), танцюй, роби свій перший у житті макіяж, крутися перед  дзеркалом… 


Немає коментарів:

Дописати коментар