четвер, 15 липня 2021 р.

Спорт-релакс в бібліотеці і біля неї

                                                                                 


                                                                                    Щоб здоровим, сильним бути,                                                                                                        Треба нам про сум забути.

        Спортом треба всім займатись

         І частіше усміхатись!

         Бо усміхнена людина 

        Це здоров`я половина!                 

 

      От і настало довгоочікуване  літо – найулюбленіша пора дітлахів. На жаль, не у всіх наших користувачів-дітей є реальна можливість виїхати на літній відпочинок із галасливого міста, тож  виникає питання: як у рідному місті   відпочити з користю, чим зайнятися і що ми, як бібліотечні працівники, можемо зробити для того, щоб дитина цілодобово не просиджувала біля комп’ютера чи телевізора.   

       В бібліотеку діти приходять отримати нову інформацію, переглянути пресу, взяти цікаву книжку для душі чи літературу по шкільній програмі. Але іноді так хочеться розслабитись і відволіктись. І ось сьогодні,  15    липня  зібралася галаслива дітвора, щоб взяти участь у рухливих іграх на свіжому повітрі «Спорт-релакс у бібліотеці і біля неї». Хтось скакав на м’ячику, дівчатка на скакалці і робили шпагат. Усім було весело і цікаво.

    Заняття спортом дають дітям не тільки міцне здоров'я, хорошу фізичну підготовку, а й формують характер, вчать долати труднощі, змушують постійно вдосконалюватися та не зупинятись на досягнутому. 

             Тож рухаємось та будьмо здорові!


Немає коментарів:

Дописати коментар