четвер, 22 липня 2021 р.

Тваринка зі сторінки

 

       Мільйони років тому на Землі зародилося життя. І першими на цій землі після рослин, з”явилися тварини.             Чи може людина уявити  життя без них?.. Мабуть ні…      Ми маємо бути вдячними природі за тварин, що населяють наше довкілля. В природі все гармонійно поєднане. Ніяка рослинка  чи тварина не є зайвою.                                  Тому ми повинні вивчати і оберігати  наш навколишній світ.                                 Аби бодай трошечки познайомити дітей з тваринним світом нашої планети, ми підготували для відвідувачів бібліотеки виставку-презентацію природничих енциклопедій «Тваринка зі сторінки».


      І вже сьогодні, 22 липня, розпочалось ознайомлення з найцікавішими дитячими книжками, здатними не просто відчинити двері до таємничого й дивовижного світу природи та розповісти про тварин, але й переконати у тому, що усі вони — великі та маленькі, повзкі та слизькі, волохаті та хвостаті, вухаті та зубаті — заслуговують на нашу любов та повагу, а деякі з них буквально потребують допомоги. 
            
   Цікавість у книжках викликають ілюстрації, які дозволяють легко впізнавати та вивчати різних тварин. Представлені на виставці книжки не дають  навіть малюсінького шансу знудитися.

Сподіваємось, що кожен читач залишиться задоволеним.                         Отож, чимдуж - до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар