середу, 28 липня 2021 р.

Каскад журнальних задоволень

     Літо – час, коли читати можна де завгодно: на пляжі , на балконі в променях заходу сонця, на дачі, на килимку в траві,  у найближчому парку на лавці, а також у бібліотеці.

  Мабуть,вам буде цікаво дізнатися, що поряд із книгами у дитячій бібліотеці живе багато журналів. Це «Веселий саморобкін», «Джміль», «Малятко», «Однокласник», «Пізнайко» та багато ін. Вони з нетерпінням чекають на зустріч з тобою. Адже на їх сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, тобто таких матеріалів, які допоможуть тобі у навчанні, поповнять твої знання, навчать логічно мислити, відкриють тобі безліч таємниць навколишнього світу. А ще є журнали, які допоможуть тобі змістовно і весело провести дозвілля, навчать робити цікаві речі, запропонують багато подорожей, конкурсів, вікторин. Їх ти можеш читати зі своїми батьками і друзями. І що найголовніше – ці видання бібліотека отримує регулярно – щомісяця.
    Сподіваємося, що ти обов’язково відвідаєш  бібліотеку і потоваришуєш із дитячою періодикою.
   Своїм читачам ми пропонуємо калейдоскоп новинок «Каскад журнальних задоволень».


Літо – це пора року, коли можна втілювати в життя вимріяні плани, пригадати своє забуте хобі, зануритися в море пригод. Складіть на сонячний сезон список обов’язкових журнальних задоволень, який допоможе зробити кожен день виключно «літнім».

Немає коментарів:

Дописати коментар