пʼятницю, 4 січня 2013 р.

Різдвяна казка


   2013 рік в Україні оголошено Роком дитячої творчості. 

   Творчість є добрим помічником у процесі виховання дитини. Мистецтво допомагає дітлахам пізнавати життя людини і природи, розвиває не тільки зорове сприйняття, але і фантазію, почуття краси. 
   Саме для цього в нашій бібліотеці і збираються небайдужі до творчості дітлахи в гурток «Умійко», де вчать реалізовувати себе. Вони ліплять з пластиліну, малюють, вирізають паперові саморобки.
   І нехай це тільки перші та невмілі кроки, проте діти стараються, їх захоплює творчість, вони хочуть навчитися, хочуть поділитись своїм вмінням з іншими, це - додатковий стимул займатися в гуртку.
     В ці перші дні нового року та канікул - заняття в гуртку на різдвяну тематику. Цього тижня діти не тільки працюють над виготовленням іграшок, але і вивчають колядки й готують вертепи, дізнаються про традиції святкування Різдва в різних країнах світу.
   2 січня гуртківці вперше цього року зібрались для оформлення книжкової виставки «Різдвяна казка», адже Різдво - одне з головних християнських свят.

 
 
    Діти знають, що їхня робота не даремна і комусь потрібна, що вони своїми роботами вносять у світ частку Прекрасного.
4 січня вихованці здійснять віртуальну мандрівку світом та дізнаються про традиції святкування Різдва в Америці. 
   Впродовж року на гуртківців чекають цікаві різноманітні конкурси, зустрічі, розваги, а в ці дні вони разом з колективом бібліотеки вітають всіх з Різдвяними святами.

Хай різдвяна добра казка
Подарує тепло й ласку,
Хай різдвяні світлі зорі
Знищать смуток весь і горе!
Щастя, радість і добро
Хай несе до вас Різдво!
Веселих свят!

1 коментар:

  1. Вдячні батьки9 січня 2013 р. о 15:29

    Дуже добре,що в бібліотеці працюють гуртки,де діти можуть реалізувати свої таланти.А якщо і бібліотекарі разом із дітьми беруть у цьому участь,то це приємніше вдвічі.

    ВідповістиВидалити