вівторок, 6 серпня 2013 р.

Найцікавіше з періодики

     5 серпня в районній бібліотеці для дітей відбулись мандри по журналах «Найцікавіше з періодики». Дітям було  цікаво дізнатися, що в районній бібліотеці для дітей  поряд із книгами живуть багато газет і журналів, які вони можуть читати із своїми батьками і друзями. І що найголовніше – ці видання бібліотека отримує регулярно – щомісяця або щотижня.
  Дітям  було весело в компанії з героями журналів:«Стежка», «Однокласник», «Позакласний час», «Юная леди», "Зернятко","Малятко", "Яблунька", "Умійко".
      Ці ,та інші журнали допомагають змістовно і весело провести дозвілля, вчать робити цікаві речі, пропонують багато подорожей, конкурсів, вікторин. Адже на їх сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, тобто таких матеріалів, які допоможуть  у навчанні, поповнять  знання, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу,а щомісячний журнал «Юний натураліст» для тих, хто любить пухнастих, смугастих, колючих та повзучих, тобто братів наших менших, хто бережливо ставиться до природи та закоханий в кожну стеблинку, травинку, квіточку рідного краю, знайдете тут відповіді на будь – які питання.  

Цікавою була мандрівка  світом періодичних видань.
Сподіваємося, що і ти обов’язково відвідаєш районну бібліотеку для дітей і потоваришуєш із дитячою періодикою.

Немає коментарів:

Дописати коментар