четвер, 9 січня 2014 р.

Різдвяні канікули у бібліотеці

               Різдво…Величне  свято в житті кожного християнина. Молитва… Колядка… Веселі розмови про життя. Діти тішаться солодощам, які заколядували, дорослі говорять про вічне…
        Єдиним смутком у дітей цьогоріч є безсніжна зима, адже канікули тривають аж два тижні. Перед багатьма дітьми постає питання: а що робити, коли у сніжки не пограти і на ковзанах не покататись? Та це тільки на перший погляд нема чим себе зайняти. Треба трішки подумати і можна розважитись з користю і зробити багато добрих справ: відвідати родичів, допомогти одиноким старим та немічним, які особливо відчувають у ці дні потребу у спілкуванні та співчутті, а для розваг - у  місті є  культурно-освітні  заклади, які працюють у ці святкові дні та  готові зустріти і розважити кожну дитину.
        Тому багато діток спішать до нас, у бібліотеку, де їх зустрічає весела традиційна ялиночка, в гості запрошує гурток  «Умійко», який презентує свою ялинку, зроблену і прикрашену малими умільцями. Можна тут також цікаво привітати друзів та поспілкуватись з ними у соцмережах, взяти додому почитати щось цікаве для душі.

 Ну і як тут не заколядуєш?
















 звучать колядки         
                     і в бібліотеці…





       
Тож колядуймо, розважаймось з користю для душі, робімо добрі справи і будьмо щасливі!

Немає коментарів:

Дописати коментар