четвер, 26 жовтня 2017 р.

Скарбничка для спостережливих та допитливих

БІБЛІОТЕКА - КНИГИ ХРАМ.
І ЗНАНЬ БЕЗМЕЖНЕ МОРЕ І НАДІЯ.
ПАЛКИЙ ВОГОНЬ НЕЗГАСНИХ ПОРИВАНЬ,
ЩО НАШЕ СЕРЦЕ Й ДУШУ ГРІЄ.

    Хоч до канікул залишилися лічені дні, у теплий осінній день, 26 жовтня, до нашої книгозбірні , завітали учні 4-Б класу НВК №2 (кл.кер.Мороз А.А.) на захоплюючу  інтелектуально-ігрову заплутанку «Скарбничка спостережливих та допитливих» на кмітливість та логіку. Кмітливість – це здатність швидко знаходити правильні рішення до різних завдань. Цю рису в собі можна розвивати, постійно тренуючи розум відповідними завданнями. 
Гра була поділена на тури:
1-й тур – конкурс «Скільки», «Казки», «Розумнички».
2-й тур – «Загадки-жарти», «Професії», «Айболить», «Спорт», «Державність, «Смачненького», «Мозаїка». 
Також були цікаві логічні питання. Всі діти активно включилися в гру.












    Та все ж, проявили себе розумніші і кмітливіші. В кінці гри на чотирьох кращих чекали призи, а за активну участь всі діти отримали подаруночок – книги від бібліотеки. 
  Цікавим доповненням до ігрової заплутанки стала пізнавально-оглядова екскурсія по бібліотеці. Діти з захопленням  розглядали цікаві книжечки, знайомились з нашою бібліотекою, систематичним каталогом та з цікавістю розглянули в читальному залі нові надходження дитячих журналів. Цікавою для учнів виявилась виставка-інсталяція «Ці книги – відповідь на будь-яке питання». Відвідувачі також дізналися про роботу гуртка «Умійко», який діє при бібліотеці. Їм цікаво було розглядати роботи юних "умільців".
Упродовж екскурсії діти ознайомилися з інтернет-центром.
Тож ласкаво запрошуємо усіх до бібліотеки. Ми завжди раді зустрічі з вами!

Немає коментарів:

Дописати коментар