понеділок, 19 березня 2018 р.

Бажаєш бути успішним - читай!


За цей тиждень розмаїття
Полюбились так книжки,
Що кладуть до нині діти
На ніч їх під подушки.

       «Бажаєш бути успішним – читай!» -  під такою назвою сьогодні, 19 березня, в нашій книгозбірні розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання.  Славні традиції якого було започатковано ще у далекому 1944 році. 
       Сила книги безмежна. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. Книга – мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ, про різні чудеса. 
        У кожного з нас є книжки, які особливо подобаються. Одному до вподоби твори про війну, сміливих людей, інші полюбляють веселі вірші й оповідання. А сьогодні у нас зібрались любителі казки. 
Відбулася зустріч з казкаркою Марією Солтис-Смирновою, яка відкрила чарівний світ казки учням 3-х класів ЗОШ №7 (класні керівники Данилко Н. М. та Ямборко Л. І.) та учасникам театрального гуртка "Нове покоління" СШ №6 (керівник Комарницька І. Я.). 
В залі панувала надзвичайно тепла та творча атмосфера. Діти активно відповідали на запитання авторки, розгадували загадки, пробували себе в ролі казкарів і в них це вдало виходило. 
        Це був тільки початок. Запрошуємо всіх бажаючих на продовження Тижня, в рамках якого відбудеться:
- 20 та 22 березня - протягом дня презентація лялькової вистави "На чуже не зазіхай".
- 21 березня - Book Slam "Я прочитав і вам раджу"
- 23 березня - протягом дня презентація виставки кращих книжкових новинок "Сила, що рухає світом"

Читання завжди в моді!

Немає коментарів:

Дописати коментар