понеділок, 9 липня 2018 р.

Слідами героїв Джеймса Олдріджа


   10 липня в глухому селі австралійського штату Вікторія Вайт-Хіллз, в родині англійця — корінного лондонця, закинутого долею в далекі краї народився майбутній письменник Джеймс Олдрідж. 

     "В моїх книжках, - писав письменник, - головна тема завжди одна й та сама - вибір. Вибір шляху, вибір дії, вибір світогляду".  
        Він автор численних романів, оповідань, нарисів. У центрі уваги письменника - людина з її пошуками свободи і щастя. Прагнення до зображення шляхетних людських характерів, що є однією з головних особливостей його творчості. 
    Книги Олдріджа видані великими тиражами та користуються заслуженою любов'ю читачів. Перекладені 40-ма мовами світу. За його творами "Останній дюйм", "Бранець землі" та "Осідлай дикого поні" зняті художні фільми. 
З цими та іншими книгами можуть ознайомитися всі бажаючі вже сьогодні, 9 липня,  переглянувши викладку літератури «Слідами героїв Джеймса Олдріджа», організовану до 100-річчя від дня народження письменника. 

     Читайте! Та відчуйте на смак події, які вражають своєю гостротою й проникливістю, показують силу волі й силу духу людини в екстремальних обставинах, на межі можливого.

Немає коментарів:

Дописати коментар