понеділок, 17 вересня 2018 р.

Відкриваємо багатства журнального царства

Про все цікаве на планеті
Читай в журналі та газеті!
Дізнаєшся про всесвіт гарний,
Труди твої не будуть марні.


     
     Чи пам’ятаєте ви, з яким нетерпінням очікували на свіжий номер «Барвінку», «Малятка» чи «Пізнайка»? Сьогодні друковані видання поступились місцем електронним, проте дитячі журнали нікуди не поділись. Досі є дітки, які безмежно радіють, коли у поштовій скриньці поруч з татовою газетою знаходять журнал для себе. На час прочитання усі гаджети відкладаються в сторону, що не може не тішити як батьків так і нас бібліотекарів.
  Найсвіжішими новинками періодики ви можете посмакувати і в нашій бібліотеці. Сьогодні, 17 вересня, до нас у гості на день періодики «Відкриваємо багатства журнального царства» разом з новими журналами та газетами завітали такі герої як Книжечка, Нота та Пензлик. Спитаєте звідки вони взялися? А ми охоче вам відповімо… Ці друзяки прийшли до нас із журналу «Джміль».
Вони надзвичайно допитливі і багато чого цікавого знають. І, ну дуже сильно, захотіли своїми знаннями поділитися з нашими читайликами: розповіли їм про красу природи, про те який насправді цікавий підводний світ, поділилися знаннями про відомих художників та їх картини. Також наші герої з великим ентузіазмом взялися за інтелектуальний розвиток наших читачів. Разом вони розгадували кросворди, вчили скоромовки. Але більше всього нашим діткам прийшлися до вподоби майстер-класи від Пензлика та музична хвилинка від Нотки. Книжечка також не залишилася в стороні, вона як найрозумніша зі всіх, взяла на себе дуже важливе завдання – розповіла діткам про всі журнали, які виписує наша бібліотека та представила виставку дитячих журналів «Твої газети та журнали». 

Наші нові друзі від нас не тікають, а ще трошки погостюють та будуть раді новим знайомствам.  
Книжечка, Нота та Пензлик чекають на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар