пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Літо.Сонце.Я і книга


      Короткочасні дощі з грозами, не надто сонячну і не надто теплу погоду прогнозують синоптики на першу половину червня… Літо не надто спішить в наше місто, не нагадує про себе спекотними днями, запахом полуниці та липи…
     Та все ж - літо на порозі! Тож, зустрічайте його з гарним настроєм та плануйте свої незабутні вихідні вже сьогодні. Включіть в свої плани бібліотеку та книгу. 
        Ми запрошуємо всіх дітлахів  та їх батьків провести літо з нами.  Обіцяємо зробити дозвілля вашої дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Бібліотечні працівники підготували програму літніх читань «Літо. Сонце. Я і книга», яка допоможе дітям спілкуватись, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись. 
        Бібліотека організує цікаві екскурсії, літературні ігри і вікторини, аудіо та інформ-хвилинки, інтернет-веселощі. Вас зустріне літня ігротека «Настрій на УРА!». Тут все літо можна читати книги, малювати, гратися і ще багато чого. Також протягом літа діятиме програма лояльності «Підключи друга» та книжкова виставка «Хоча у нас канікули – нам дармувати ніколи!».

Не забуваємо - лото починається з прекрасного дня.
1 червня – Міжнародний день захисту дітей!
Пам’ятаймо, найкращий подарунок для будь якої дитини – 
наша любов!

Немає коментарів:

Дописати коментар