четвер, 20 червня 2019 р.

Літо в палітрі яскравих кольорів

       
      Літо – це улюблена пора року для школярів. З настанням канікул приходить повна свобода від обридлих занять. Більше не треба прокидатися під ранні звуки будильника, вчити уроки, писати контрольні. Теплі літні місяці – найбільш безтурботна та довгоочікувана пора. Але є і мінуси: друзі на час канікул роз’їжджаються, з’являється маса вільного часу, а зайняти себе нічим. 

      Тому, як ти вже знаєш, в нашій бібліотеці відкрита літня ігротека «Настрій на УРА». Ми обіцяли зробити твоє дозвілля не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Отож, виконуємо свою обіцянкупропонуємо  кожному поділитися враженнями про   улюблену книгу цього літа з друзями, долучившись до створення спільного стенду «Book SMS»випиши цитату, яка тобі сподобалась чи просто виклади власну думку про прочитану книгу та красиво оформи її. На все про все у тебе ціле літо.
        А сьогодні, 20 червня в нашій бібліотеці пройшла експрес-імпровізація «Літо в палітрі яскравих кольорів».
      Кожна дитина знає, що влітку слід захищатися від прямих сонячних променів. Для цього дорослі купують дітям і собі панамки, капелюшки, сонцезахисні креми та окуляри для захисту очей. Але ж стається і таке, що поспішаючи на пляж чи на прогулянку, хтось забуває взяти із собою панамку чи капелюх. Що ж робити, якщо сонце так і пече у голову? Ми пропонуємо чудовий вихід! Зроби шапку від сонця з газети власноруч! 
      До речі, навіть, якщо особисто ти не забув вдома панамку – зроби паперовий капелюх для своєї ляльки чи ведмедика, адже про них також слід подбати, чи не так?

Якщо тобі цікаво, заходь – навчимо!
А ми і наші умілі користувачі уже маємо.

Немає коментарів:

Дописати коментар