вівторок, 11 липня 2023 р.

Чарлі та шоколадна фабрика

Щорічно 11 липня любителі солодкого відзначають Всесвітній день шоколаду. Це молоде свято, але популярність його зростає з кожним роком. Його відзначають у багатьох країнах світу, в тому числі в Швейцарії, Німеччині, Італії та Україні.

    Які ж існують традиції святкування цього свята? Світові кондитерські фабрики влаштовують у свято шоколаду дні відкритих дверей. Відвідувачам показують майстер-класи з виготовлення ласощів, а також розповідають про його користь і шкоду. Ми також не залишилися осторонь, і підготували для наших дітлахів щось дуже цікаве та смачне.

    Бібліотека, як вже повелося, це в першу чергу скарбниця знань та сховище книг. Тому, саме в день шоколаду родзинкою нашого свята стала книга Роальда Дала «Чарлі та шоколадна фабрика». Особливість в тому, що дітки які переходять до п’ятого класу будуть її вивчати за шкільною програмою. Переглянувши фільм та отримавши буклетики з короткою характеристикою допоможуть в майбутньому всім присутнім отримати в школі сталеві «12» балів. 

    Не обійшлося і без сюрпризів: шоколадний фонтан, солодка вата, карамель та попкорн зробили перегляд ще цікавішим, а невеличка гра з розіграшом золотих білетів як було у книзі, дала можливість відчути себе тими дітлахами, які так сильно бажали попасти на фабрику. 

На екрані була своя фабрика, а у нас своя.

Що ж може бути цікавішим на літніх канікулах?!

Немає коментарів:

Дописати коментар