четвер, 14 червня 2012 р.

Яскравий світ дитячих мрій

     

        Як часто, дивлячись на свою дитину, ми хочемо знати, що ж у цій маленькій голівці діється, про що наша дитина думає, і що її непокоїть? На ці питання можна відповісти, «прочитавши» дитячий малюнок.
Діти прямі і відкриті, їх розум не засмічений заборонами чи пересторогами. Це у них, дітей, треба вчитися, бо вони бачать світ справжнім.
        13 червня у бібліотеці для дітей у рамках програми літніх читань «Літо кличе до бібліотеки» організовано  чергову виставку дитячих малюнків «Яскравий світ дитячих мрій». На виставці представлені малюнки  небайдужих до малювання наших читачів, а також роботи дітей цільової групи «Творчо обдаровані діти». Виставка в деякій мірі проявляє і таланти дітей.
     Організація виставок дитячого малюнка стала вже гарною традицією для юних художників і працівників бібліотеки. У своїх роботах діти спробували розкрити хвилюючі для нас усіх теми: любові до ближніх, ставлення до себе, погляд на світ, який нас оточує, свої фантазії… 
     

        Звичайно, справжніми художниками стануть одиниці. Та, навчившись мислити образами, дитина зможе застрахувати своє майбутнє від важких депресій і їх наслідків, бо зможе у найпростіших речах знайти для себе щось незвичайне і особливе.

                        

Виставка буде діяти протягом літа.
Запрошуємо всіх бажаючих .


3 коментарі: