понеділок, 10 лютого 2014 р.

Книгоманія-2014

           Читання- ваше улюблене заняття? 
           Тож, ця інформація буде корисною для вас...
    28 січня стартував Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Книгоманія-2014", організатором якого є ГО «Форум видавців». Учні 6-8 класів змагатимуться за звання найкращого читача України. «Книгоманія-2014» – це чудова нагода виграти подорож до Львова на Міжнародний дитячий фестиваль у травні і відвідати безліч цікавих подій. Під час фестивалю переможці конкурсу мають насичену програму зустрічей з письменниками, конкурсів, квестів та інших розваг.  
 Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія-2014» є відкритим і проводиться як творче змагання дітей в усіх адміністративно-територіальних одиницях України, де є загальноосвітні навчальні заклади ІІ ступеня та/або бібліотеки.
     Конкурс «Книгоманія» проводиться з 2002 року, з 2005 року – по всій Україні. Участь можуть брати усі охочі учні 6, 7, 8 класів. Головною метою конкурсу є заохочення дітей до систематичного читання художньої літератури, а також підвищення соціального значення бібліотек.
    Під час Конкурсу учасники читають книжки і нотують прочитане у спеціальних щоденниках. Переможцями стають діти, які зможуть цікаво і грунтовно переказати та проаналізувати зміст прочитаних книг.
Конкурс проводиться в три етапи: 
1-й етап (28 січня – 28 лютого) проводиться в дитячих і/або в сільських бібліотеках.
2-й етап (1 березня – 23 березня) міський/районний.
3-й етап (24-30 березня) обласний.
       Переможці 1 і 2 етапів здобувають звання відповідно «Найкращий читач бібліотеки/школи» і «Найкращий читач району/міста». Переможці 3 етапу отримують звання «Найкращий читач України» і головний приз – поїздку до Львова на Фестиваль дитячого читання «Книгоманія», котрий є складовою Міжнародного дитячого фестивалю.
Більше інформації на сайті bookforum.ua

         Отож, якщо ти навчаєшся у 6, 7 чи 8 класі і любиш читати-не гай часу і спіши прийняти участь у цьому конкурсі.
За інформацією також звертайся у нашу бібліотеку.

Немає коментарів:

Дописати коментар