суботу, 10 вересня 2016 р.

Віртуальна подорож до зоопарку

       "Зоопарки - розвага для дітей", - так кажуть дорослі... І лукавлять! Адже всі ми родом з дитинства і любимо подивитися на дивовижних звірів і птахів, прогулятися серед оленів, зубрів, диких кабанів, папуг, змій, мавп та інших жителів зоопарку. Таку можливість вчора, 9 вересня, хоча не в реальному, а у віртуальному світі, мали наші юні кориcтувачі на пізнавальній хвилинці «Віртуальна подорож до зоопарку». 
       Ми підготували їм інформацію про найцікавіші зоопарки світу: Берлінський зоопарк, зоопарк у Вашингтоні, Копенгагені, на Балі, в Пекіні, Відні, Мюнхені і Римі. 
Та особливу увагу приділили зоопарку «Лімпопо» – це перший і на даний час єдиний зоопарк у Львівській області, де проживає більше, ніж 300 тварин, що представляють сотні різних видів світової фауни. У ході віртуальної подорожі дізнались також, що «Лімпопо» має одну з найбільших в України колекцій «хижих котів». Серед завезених з усього світу тварин меденицького зоопарку є чимало рідкісних та унікальних. Це, наприклад, білі та уссурійські тигри, білі леви, леопарди трьох видів, чорні ягуари, а також наразі єдині в Україні канадські рисі, які занесені до всесвітньої програми захисту тварин. Гордість колекції — 8-річний «цар звірів» на ім'я Цезекс з вагою понад 300 кілограмів.


Ось так надзвичайно цікаво та пізнавально провели час. 

Немає коментарів:

Дописати коментар