вівторок, 22 серпня 2017 р.

Хай квітне щаслива, моя Україна!




Ти чуєш, як шумить Дніпро,
Як лине пісня солов’їна? 
То все на щастя, на добро, 
То наша рідна Україна

                   

      До цього дня – 24 серпня 1991 року українці йшли багато століть. Нарешті велике бажання наших предків здійснилося. На жаль не все те, що мріялося, збулося, але ми не будемо сьогодні плакати над нашими бідами і негараздами. Хоча їх немало.
       Сьогодні Україна суверенна і незалежна держава і ми завжди будемо пишатися нашою історією та славнозвісними предками, що прославили Україну на весь світ. На весь світ продемонстровано, що ми державницький народ, що ми світова нація, на яку чекає велике майбутнє.
      Наша українська земля – найкраща у світі! І де б ми не жили: біля високих гір чи синього моря, серед безкрайнього степу чи в оточенні віковічних лісів, у місті чи в селі, у багатоповерховому будинку чи маленькій хатинці, все це зветься одним словом – Батьківщина – наша незалежна Україна, що разом зі своїм народом зробила крок до свого майбутнього.
     Напередодні  свята – дня Незалежності України  та дня Прапора в нашій книгозбірні  відбувся геральдичний калейдоскоп «Краса та велич символів державних».  Під час зустрічі діти дізналися багато нових та цікавих фактів із історії виникнення державних символів України та долучилися до організації ілюстративно-книжкової виставки «Хай квітне щаслива, моя Україна!».

     Як нема кращого неба, ніж небо України, так і нема кращої землі, ніж наша Україна!
         З Днем народження, рідна земля!

Немає коментарів:

Дописати коментар