вівторок, 5 червня 2018 р.

Лідер читання 2018

     Читання книг викликає у багатьох різні емоції, можливо і іронічне ставлення... Та, у книжкових гурманів відношення до книг особливе… Вони можуть годинами говорити про прочитане, ділитися враженнями, сперечатись. В цьому ще раз переконались ми, бібліотекарі, при проведенні районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання 2018», що відбувся в нашій бібліотеці 4 червня. 
Розпочала захід Бабінчук І.І., заступник директора ЦБС з питань обслуговування дітей, ознайомивши конкурсантів з правилами змагання. 
Учасники конкурсу мали змогу розповісти про захоплення книгами з раннього дитинства, яке переросло з роками у справжню любов. Діти представляли свої проекти та відеопрезентації. Перед членами журі у складі: Кушнірчук Н.П., пров. методиста ЦРБ та Надольської Г.М., пров. бібліотекаря РДБ стояло не просте завдання - визначити переможця для участі в обласному конкурсі.
Розповідали діти про свої найулюбленіші книги, які перечитують по кілька разів, а ще висловлювали побажання бібліотекам, бачачи їх надсучасними. Непомітно змагання підійшли до завершення... 
Учасникам були вручені сертифікати, а Замлинній Ірині, читачці Вигодської дитячої бібліотеки – диплом переможця. 
     Тож, вітаємо її з перемогою!
     Щоб «підсолодити»  смак перемоги та зменшити гіркоту переможених, подарунком для всіх учасників став перегляд 3D мультфільму «Зачарований принц» у кінотеатрі «Чаплін».
     ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання - 2018" пройде 14-15 серпня  в Івано-Франківській обласній бібліотеці для дітей. 
Тож бажаємо всім успіху, а нашій Ірині перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар