середу, 15 серпня 2018 р.

Лідер читання 2018

     Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Літо – це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.
    Зробити відпочинок користувачів-дітей активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм стараються також і працівники бібліотек.
     14 серпня в Івано-Франківській обласній бібліотеці для дітей відбувся ІІ тур (обласний) Всеукраїнського конкурсу «Лідер Читання». Тут зібрались  діти, для яких книга є не тільки джерелом знань, а й другом і помічником, який порадить, збадьорить, навчить. Серед нихЗамлинна Ірина, учениця 8 класу Вигодської ЗОШ, переможниця І туру конкурсу, яка гідно представила Долину.
       І хоч будь-який конкурс завжди передбачає елемент змагання і визначення переможця, проте задоволення отримали всі учасники, бо це нові враження, цікаві знайомства і, звичайно ж, набуття досвіду та уміння продемонструвати свою ерудицію та знання. 

Переможцям бажаємо успіху та перемоги в наступному турі конкурсу!

Немає коментарів:

Дописати коментар