пʼятницю, 29 травня 2020 р.

День захисту дітей - чудове свято

 

      
Усі ми родом з дитинства
Антуан де Сент Екзюпері  

      
  У кожного з нас бувають моменти, коли хочеться повернутися у світ, де з нами  відбувалося щось неймовірне, надзвичайно яскраве, веселе і дуже-дуже цікаве.
       Діти – найдорожче багатство кожної родини та кожної людини. Заради їх щастя батьки готові долати всі труднощі і перешкоди. Діти – це майбутнє будь-якої нації, будь-якої держави.
      Саме тому, 1 червня в усіх країнах світу святкують Міжнародний день захисту дітей. 
      Це свято дуже близьке і нашій бібліотеці, бо нашими відвідувачами є саме діти. Кожного року ми  долучались до святкування, була у планах і цьогоріч  ігрова карусель  «Дитинство - країна веселих забав і розваг», та тільки світова пандемія Covid - 19  внесла свої корективи…
      Та вірити і мріяти дітям ніщо, ніхто і ніколи не заборонить! Тож, наші дітки, і взагалі всі бажаючі всіїє України, мали можливість взяти участь у Всеукраїнському онлайн конкурсі малюнків  «Мрійник року», що проходить з 18 по 31 травня, та свої мрії викласти на папері.
      Ми зрозуміли, що діти такі різні і такі талановиті! Радіють кожному промінчику сонця, кольоровій веселці та блискучій краплинці роси, і немає у них дорослих негараздів і турбот. Тому наш обов’язок, дорослих, робити їхнє дитинство безтурботним та щасливим. 
       Ділимося з вами деякими роботами учасників Конкурсу. Всі роботи на нашій сторінці у Facebook https://www.facebook.com/drbd.dol/
Не забудьте підтримати їх своїм лайком!

З святом дитинства всіх!
Міцного здоров’я, миру, веселих посмішок і теплого літа!

Немає коментарів:

Дописати коментар