понеділок, 21 грудня 2020 р.

Ялинка своїми руками

 Казковий вечір і чарівна мить         Згадай усе, про що мрієш ти           Крокуй із святом в Новий рік               Час двері святу відчинити

    

   Новорічні свята «родом з дитинства», коли навіть дорослі мріють про диво. Одним з головних атрибутів цього свята стала прикрашена гірляндами і мішурою, «дощиком» і кульками ялинка! Тут і ведмеді з зайцями, сови і олені, поруч зірочки та півмісяці, ангели... А ще - гірлянди з намистин, шишок і сніжинок. 

    Сьогодні не складно придбати новорічні іграшки та прикраси для оселі на будь-який смак. Адже вітрини магазинів так і кличуть нас не лише звернути увагу на красу прикрас, але й придбати їх для своєї красуні. Але це ж не так цікаво, і зовсім не захоплююче. Ось  зробити іграшку власними руками, вкладаючи в роботу часточку своєї душі, подарує справжнє відчуття прийдешнього свята. Саме час задуматись над прикрашанням оселі до Нового року та Різдва. То ж не гаймо часу і мерщій до роботи!

     Тільки подивіться на цю чудову прикрасу з шишок! Такий простий природній матеріал має дуже ефектний вигляд. Шишки – ялинкові чи соснові, зможуть створити новорічну атмосферу нарівні зі справжніми новорічними красунями. 

     Швидше кличте своїх бешкетників, обіцяємо вони будуть в захваті та отримають масу задоволення від процесу створення власного виробу та спільно проведеного часу. А щоб все було простіше до вашої уваги наш майстер-клас «Ялинка своїми руками». 

Оригінальна ідея та гарний настрій – запорука того, що  у Вас все вийде!

Немає коментарів:

Дописати коментар