вівторок, 21 березня 2023 р.

🧸ЛяЛьКоВа ВиСтАвА "🐈ПаН КоЦьКиЙ" 🐈

Українська народна творчість надзвичайно багата й різноманітна. Вона супроводжує дитину з перших років життя, є джерелом розвитку мовлення дитини, збагачення словника новими словами, образними виразами, виховання морально-етичних навичок. Всі види усної народної творчості відображають життя народу, його історію, мову, мудрість. 

Українська народна казка існує вже не перше сторіччя і вирізняється серед іншої літератури своєю самобутністю та актуальністю навіть в сучасному світі. Саме казки, як ніщо інше чітко і зрозуміло розкривають всі тонкощі традицій та поглядів, які з поколінь у покоління передаються в кожній родині. Читати українські казки треба с самого малку, так як це дуже добре розширює світогляд, розвиває уявлення та розвиток гарного мовлення у дитини. 

З урахуванням того, що тиждень дитячого  читання  продовжується , в бібліотеці  для дітей  відбулася вистава «Пан Коцький» ,  гостями стали  учні 1-А та 2-Б класів Долинського ліцею № 4. Діти познайомилися з головним героєм казки. Пан Коцький виявився дуже веселим та грайливим котиком і підготував для дітлахів цікаві завдання. Діти приміряли  на себе роль хитрої лисички та полохливого зайчика.  

Сподіваємось, що казка дітям сподобалась і вони стануть активними читачами нашої бібліотеки!  

Немає коментарів:

Дописати коментар