середу, 14 травня 2014 р.

В казку ми підемо, друзів ми знайдемо


         Чи любите ви казку? На це питання мабуть відповідь у кожного з нас одинакова – «звичайно». 
Що як не казка з перших років  життя знайомить нас з навколишнім  світом? 
Казка вчить добру і засуджує зло; вчить любити та цінувати працю і засуджує лінь; навчає  сміливості, любові до прекрасного; вчить  вірити у дива.  Учені давно довели, що казки несуть  виховну функцію. Недарма народна мудрість передається через казку з покоління до покоління. Адже, казка — це маленька модель світобудови.
А найголовніше, чого вчить нас казка — залишатися в душі дитиною, а значить, трішечки Чарівником.
А чи справді це так,  мали змогу переконатися присутні на святі казки «В казку ми підемо, друзів ми знайдемо», що відбулось у нашій  бібліотеці 14 травня . На цьому заході у нас побували учні 2-А класу Долинської школи НВК N2 з вчителькою Мельник Любою Василівною. 
















Маленькі відвідувачі  повністю занурились у прекрасний і чарівний світ казки. Вони зачаровано слухали фрагменти казок, доповнюючи їх своїм змістом, а коли настав час  впізнавати казкових героїв, діти показали себе справжніми любителями і знавцями казок. Це не може не радувати нас, бібліотекарів. 
Закінчилось свято казки словами:
                
«Дорогі  наші  маленькі друзі! Читайте нові казки, пізнавайте світ, ставайте мудрішими, добрішими, працьовитішими. На все добре! До нових зустрічей!» 

Немає коментарів:

Дописати коментар