вівторок, 20 травня 2014 р.

Сторінками "Малятка"


       Найстаріший український журнал "Малятко" став традиційним сімейним журналом для найменших. Його читали бабусі й дідусі, потім мами і тати сучасної малечі дошкільного віку. 
       Журнал був заснований в 1960 році Борисом Харчуком.
«Малятко» позиціонує себе як журнал, що передається з покоління в покоління, як щось улюблене і знайоме з дитинства.
       Саме тому, щоб познайомитись із журналом «Малятко» до нас сьогодні завітали юні читайлики  із СШ № 7 1-В класу (кл. керівник Шевчун Марія Михайлівна ), з якими було проведено інформ-круїз «Сторінками «Малятка».
        У журналі діти знайшли безліч яскравих ілюстрацій, веселих віршів і цікавих ігрових завдань, головоломок, кросвордів, а також традиційну саморобку в середині журналу. 
«Малятко»  пропонує загадки, розфарбовки, пісні з нотами, сценарії дитячих свят, кулінарні рецепти, конкурси: “Мої бабуся і дідусь”, “Добра справа”, “Чарівні пальчики”, “Ми – маленькі українці”. Таким чином, журнал буде корисним не тільки для юних читачів, але і й для їх батьків. Він зможе допомогти налагодити родинні стосунки. Для батьків у часописі пропонується спеціальна “Сторінка для батьків”. Всім дітям дуже сподобався журнал і всі захотіли його прочитати вдома.



Цікавої Вам мандрівки по сторінках журналу «Малятко».

Немає коментарів:

Дописати коментар