середу, 20 серпня 2014 р.

Моя Україна

Живи, Україно, славетна земля,
живи, Україно, живи, незалежна
 соборна держава, ти наше життя!
І щире бажання, і радість безмежна.    

       Україна - країна трагедій і краси, країна гарячої любові до народу, довгої вікової героїчної боротьби за його волю. Наші серця, наші душі звеличуються, сповнюються силою від української землі. Наші красиві вуста наповнюються рідним словом, українською піснею. Для кожного з нас Україна - найрідніша, наймиліша, найкрасивіша країна на світі.
       День Незале́жності Украї́ни головне державне свято, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.
       Любити свою Батьківщину, знати її історію, шанувати пам’ять пращурів - означає бути патріотом, берегти та примножувати все те краще, що зберегли для тебе інші. І для цього, передусім треба бути достойним громадянином своєї держави. І саме для утвердження патріотичного духу маленьких громадян нашої держави у нашій книгозбірні 19 серпня була проведена гра «Моя Україна», де діти мали змогу проявити всі свої знання  про наші національні обереги - символи життя, щастя, і долі: червона калина під вікном,бабусина вишиванка, верба біля ставу і душа українського народу – рушники.


       Ми були б дуже раді і щасливі, якби від  нашої зустрічі діти залишили у своєму серці краплину любові до рідного краю, зберегли у своїх серцях маленький вогник гордості за те, що ми українці, що ми народилися на цій прекрасній землі, єдиній і неповторній.

З Днем Незалежності України!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар