четвер, 28 серпня 2014 р.

Добрий день, Країно знань!

    

   Ось і закінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо. Якби не впертий календар, то ми б і не повірили в це, адже листя на деревах ще зелене, а небо таке пронизливо синє і високе.  Хоч як не жаль розлучатися з веселим літечком, напевно кожен із вас чекав початку навчання як великого свята. Адже цей знаменний день дарує нові зустрічі старим друзям, відкриває нові шляхи і народжує нові мрії.
       А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього розпочнеться цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник,  перша вчителька,  перший урок…
     «Україна – єдина країна» – така тема цьогорічного першого уроку. І це не випадково. Адже цей рік найтяжчий для України за роки незалежності. Нині просторами України лунають рідна мова, вільні пісні, але лунають і постріли на Сході. Важкою дорогою йде наша країна, дорогою ціною виборює право називатися незалежною, вільною, великою Українською державою.
Українська земля - це ваша земля по праву. Вона прекрасна, родюча, багата, співуча. І щоб вона залишалася такою багато-багато років, ми повинні її берегти і любити.
    Любі друзі! Впевнено вирушайте в путь! Світ знань чекає на вас! Вчіться так, щоб вами пишалися батьки, друзі, рідне місто і прекрасна країна, що зветься Україною.


Немає коментарів:

Дописати коментар