пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

Найкращий читач України 2017 (обласний етап конкурсу)

  Ось і настав довгоочікуваний час…26 квітня 2017 року  в обласній бібліотеці для дітей відбувся 4 (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія 2017", який зібрав кращих читачів, учнів 6 та 7 класів  міст та сіл нашої області. Це переможці 3 етапу конкурсу,  які змагалися за звання кращого читача. Представниками від Долини були Івасів Юлія, учениця 6–А класу Долинської ЗОШ №7 та Прилуцький Євген,  учень 7 класу Старомізунської ЗОШ.
       Розпочала свято директор бібліотеки Тацакович Ірина Ярославівна. Привітала всіх учасників конкурсу, ще раз коротко нагадала його умови та вручила кожному диплом учасника та подарунки, новенькі  цікаві книжки. Змагання проходило у формі тестування:  по 30 питань з української та зарубіжної літератури. Щоб трішки підняти настрій та створити справжню святкову атмосферу, дітям підготували приємний сюрприз – похід у кінотеатр «Люм’єр» на перегляд мультфільму «Бебі Бос» та святковий обід. 
        Моменти очікування результатів завжди хвилюючі та солодкий смак перемоги виправдав себе.
Тож, вітаємо переможця 4 (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2017», кращого читача Долинської районної бібліотеки для дітей, ІВАСІВ ЮЛІЮ. І радіємо разом з нею.
 На переможців конкурсу чекає цікава поїздка на Всеукраїнський фестиваль дитячого читання «Книгоманія 2017» у місто Львів.
Бажаємо їм ще не одну велику перемогу та багато творчих досягнень.

Немає коментарів:

Дописати коментар