середу, 17 травня 2017 р.

Чи знаєш ти Європу?(до Дня Європи)

Європа – наш спільний дім,
Європа – колиска усіх країн!
Шляхом єдиним, прямуй до мети,
Європа – це дім, де живем я і ти!


    Ви колись чули про дивовижні країни Європи, про життя, побут та звичаї європейців? Сподіваємось що так, адже ви сучасні та розумні. А от побувати в Європі довелося далеко не кожному! Та це не біда! 
  В цьому змогли переконатися учасники веб-єврохвилинки «Чи знаєш ти Європу?», яка пройшла у нашій книгозбірні 17 травня, з нагоди Дня Європи , що відзначається кожного року в травні.
Чому Європа? Європейський Союз? – запитаєте ви. А відповідь дуже проста – ми є європейцями. Україна прагне стати повноправним мешканцем європейського дому. І не тільки тому, що розташована в центрі Європи.
   До речі, у 1887 році в Закарпатті, на правому березі річки Тиси, було встановлено двометровий геодезичний знак, що позначає географічний центр Європи.
     Учасники веб-єврохвилинки отримали цікаву та корисну інформацію про  європейські країни, переглянули фільм та познайомились з цікавими фактами про визначні місця деяких країн.
Ми європейці настільки, наскільки ми українці. І лише відчувши себе справжнім українцем, можна збудувати свій український дім за європейськими стандартами.

Немає коментарів:

Дописати коментар