пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Казкові маршрути: weekend в Європі

Світ схожий на книгу і той,
 хто знає тільки свою країну,
 прочитав лише одну сторінку…
Фуджере де Мондрона




     День Європи – символ  мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах, спільній історії всіх націй та мирного, щасливого майбутнього жителів  всіх країн. 
     Дуже важливим зараз є почуття миролюбства, толерантності, добра, взаєморозуміння, солідарності і духовної єдністі між людьми різних народів.  
      Кожного року у травні відзначається День Європи в Україні. Цьогоріч – 19 травня
      З метою інформування та залучення учнівської молоді до активної творчої діяльності, виховання патріотизму, шанобливого ставлення до історії, культури, обрядів та традицій інших країн в нашій бібліотеці  оформлено книжкову виставку  «Казкові маршрути: weekend в Європі».  
Тому вже сьогодні, 18 травня, наші користувачі мають змогу вирушити в цікаву подорож країнами Європи. А в невеличкому буклеті «15 міст Європи, відвідати які вам не спаде на думку» батьки та старшокласники мають можливість ознайомитись з  містами Європи, побувавши в яких отриманих вражень вистачить на цілий рік. Адже, саме літо це час відпочинку, нових вражень та відкриттів. 
     Ну і звичайно, з найкмітливішими та допитливими користувачами працівники бібліотеки провели тест-драйв «10 запитань про Європу», з запитаннями якого діти чудово впорались.
Подорожуй Європою разом з книгою!

Немає коментарів:

Дописати коментар