пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

Зимові роздуми з ароматом чаю

Зелений чай, ватрушка на сніданок,
У вікна – неймовірний сонцесяй,
Лиш де-не-де шифоновий серпанок,
Спустив на луки обважнілий край.



        Похмуру осінь змінила зима — чудова й красива пора року. Вона часто починається з холодних вітрів і сонячних морозних днів, що прийшли на зміну дощам пізньої осені. Дерева, що вже давно скинули своє листя, занурились в глибокий сон. Яскраве сонце світить лише кілька годин на добу і зовсім не зігріває. На вулиці мороз, і люди видихають густі струмені пари. Усі закутались в теплі шарфи, сховали вуха під шапками, а руки в рукавички. 
        Взимку все більше хочеться затишку, теплих обіймів, приємного спілкування у колі друзів за чашкою ароматного чаю. Можливо саме тому, чай і вважається символом гостинності?! Здавна чашка чаю була прикрасою будь якої бесіди та зустрічі. Вона додавала їм такого собі затишку, створюючи навколо приємну дружню атмосферу. 
    Міжнародний день чаю, який щорічно відзначають 15 грудня надихнув нас на відкриття в бібліотеці літературно-музичного кафе "Зимові роздуми з ароматом чаю", де ви та всі бажаючі, зможуть зігрітися гарячим чаєм, приємно поспілкуватися, скористатися безкоштовним WI-FI та просто почитати хорошу книгу. 

Ласкаво запрошуємо на чашечку запашного зігріваючого чаю протягом всієї зими!
Даруйте тепло один одному та отримуйте задоволення від спілкування!

Немає коментарів:

Дописати коментар