середу, 18 грудня 2019 р.

Листівка Святому Миколаю



Через поле, через гай
 Йде до діток Миколай.
 У білесенькій торбинці
 Він усім несе гостинці!



        Напевно, всі хоч раз писали листа до Миколая? Якщо ні, то точно отримували від нього подаруночок у ніч з 18-го на 19-те грудня! Чому всі так чекають на нього і не забувають про цього святого, і від імені Миколая таємно роблять подарунки один одному в день його вшанування?
        Святого Миколая люблять і дорослі, і діти, бо коли ми, подібно до нього робимо добро, не чекаючи на це похвали, стаємо ближчими до неба!
      Діти дуже чекають подарунків і вірять у прихід Святого Миколая. Листи з своїми побажаннями уже давно написані і вкинуті у поштові скриньки або покладені за вікно.
Але ж ми уміємо не тільки просити, але й дякувати! Тому сьогодні учасники гуртка «Умійко» взялись за гарну справу – із захопленням та настроєм виготовляли листівки-подяки Святому Миколаю. Завзято вирізали, клеїли та прикріплювали деталі фігурки, висловили щирі слова вдячності. Тож сьогодні під подушкою у всіх наших діток на Миколая чекає приємна несподіванка. 
По завершенні творчої майстерні «Листівка Святому Миколаю» всі учасники залишились задоволеними і навіть з подарунками – солодкий сюрприз від бібліотеки.
Сьогодні нас чекає таємнича та чарівна ніч!
Бажаємо усім під подушкою знайти смачну цукерку, а в житті — світлий шлях до успіху і мрії. Добра  Вам та здійснення найзаповітніших мрій та бажань! 
З днем Святого Миколая!

Немає коментарів:

Дописати коментар