четвер, 13 червня 2013 р.

Літо і бібліотека

 Літо без бібліотеки? Таке питання викликає  здивування у більшості активних читачів бібліотеки.
«Канікули…, та байдикувати ніколи», -  такої думки багато дітей. Та, це тільки на перший погляд  вони не байдикують. Байдикують…, як і всі їхні ровесники.    Дитинство - найкраща пора безтурботності, а ще і канікули… Коли ж, як не тепер можна  ще  так відпочити, розважитись, познайомитись з новими друзями, а ще багато-багато всього різного можна встигнути зробити? Та все колись закінчується…
Промайнуть і літні канікули…Не встигнеш оглянутися, а вже треба складати в ранець підручники, і вирушати в новий навчальний рік.
         Дуже мудро роблять ті діти, які дійсно все встигають, бо розпланували свій час влітку правильно. Вони і відпочивають,  і  трохи байдикують. Як  без  цього? Та, не забувають дорогу у бібліотеку, бо знають що тут також з користю для себе можна провести час: поспілкуватися з друзями в інтернет-павутині,
 
взяти участь у різноманітних заходах, ну і звичайно, взяти додому цікаву книжку і поспілкуватись з літературними героями на самоті.         12 червня в бібліотеці  для «читайликів» було проведено огляд «Нові цікавинки у пресі», після чого дітлахи з цікавістю розглядали дитячі журнали.
         Тому, не дивлячись на те, що на календарі вже майже половина червня, в Долинській районній бібліотеці для дітей - завжди людно.  
        Хочеться вірити, що довірлива розмова з книгою стане невід'ємною частиною кожного нашого відвідувача, і що зацікавлена малеча прочитавши чергову книгу обов'язково порадить її своєму товаришу.

Немає коментарів:

Дописати коментар