пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Хай щастю дитини не буде кінця

В цей перший літній день по всій Землі 
День захисту дітей святкують люди! 
День дитинства, миру на землі...                            Діти… Через них ми, дорослі, реалізовуємо всі свої найкращі мрії, прагнення. Вони - найбільша  наша надія на майбутнє. Але, саме діти потребують захисту. Тому, на початку літа, 1 червня, починаючи з 1949 року, святкуємо Міжнародний день захисту дітей. «Хай щастю дитини не буде кінця», - так хочеться побажати всім дітям світу, а реалізувати невеличкі мрії дітей, дати дітям почути себе щасливими, захищеними спробували ми, 1 червня, на конкурсно-розважальній програмі, що проходила під такою ж назвою в нашій бібліотеці.                           
    Вже з самого ранку  дітей під бібліотекою зустрічала мелодія веселих дитячих пісень. Гарного настрою свята додавала і сонячна погода, адже дійство відбувалось на бібліотечній галявині. Тож, поспішали до нас і зовсім маленькі, що тільки зіпнулись на ноженята і вже навчені шкільним мудростям  дітлахи.  
Завідувачка бібліотеки Ірина Бабінчук вітала всіх зі святом і запрошувала учасників до різноманітних дійств. Маленькі пробували себе в ролі художників, малюючи  на дошці, більш допитливі  брали участь у вікторинах, малювали літо крейдою на асфальті.
Не меш цікавим для дітей було написання своїх мрій на листівках, які прив’язували до повітряних кульок і вкінці свята запускали повітряний букет мрій у небо. Не обійшлось і без солодкого пригощання дітей. Всім було весело і цікаво.


Краєчком ока підгледівши найпотаємніше, ми побачили, що більшість дітей прагнуть миру і щасливого дитинства. Тож, дай Боже, здійснення їхніх мрій!           Свято закінчилось на ноті позитиву, а літо попереду і на відвідувачів бібліотеки чекають різноманітні відпочинкові заходи.     

Немає коментарів:

Дописати коментар